Lad os hjælpe jer med at finde balancen

Ved at have fokus på effektivitet og forenkling af forretningsaktiviteterne kan man opnå balance mellem den korte og lange bane for virksomheden.

Gennem vores mange års erfaring har vi fået store kompetencer i at hjælpe virksomheder med at skabe tid til udvikling.

I jeres virksomhed oplever I måske udfordringer med:

  • For mange manuelle handlinger i hverdagen, som sagtens kunne gøres smartere
  • For mange fejl i leverancer
  • For mange forsinkede leverancer til kunder
  • Opgaver der ikke deles optimalt mellem afdelingerne
  • Udstyr der ikke virker og leder til stop i arbejdsgangen
  • Usikkerhed om hvem der har ansvaret for hvilke opgaver

Udfordringer som de ovenstående kan give ekstra travlhed i jeres virksomhed, men afgiver ikke nok tid til at fremtidssikre virksomheden via udvikling. I kan opleve at jeres produkter, metoder, marked eller andet bliver stillestående, hvis man ikke finder balancen. Det er her vi kan være behjælpelige.

Lad os opnå effektivitet

Vi synliggøre jeres processer, således at der i virksomheden kan skabes en fælles forståelse og konsensus for de tilretninger, der kræves for at opnå effektivitet.

Ved at forenkle virksomhedens arbejdsprocesser eller forretningsaktiviteter, kan man oftest være med til at skabe et optimalt flow i hverdagen. Med et optimalt flow, vil man opleve at der frigives tid til udvikling.

Vores arbejde fokuserer altid på virksomhedens aktuelle udfordringer. Vi benytter os også af jeres kompetencer ved at benytte den praktiske viden hos ledelsen såvel som hos medarbejderne. Dette gør vi, da det er jer, der kender til arbejdsprocesserne, men måske ikke er opmærksomme på de aktuelle udfordringer.

Udnyt medarbejdernes fornyede energi

En måde at opnå effektive medarbejdere, er ved at drage nytte af deres fornyede energi efter ferie. En ferie er med til at holde energiniveauet hos medarbejderne højt, ved at have fokus på ikke at fortsætte på samme måde som før ferien kan, man udnytte den fornyede energi.

Inden medarbejderne drager på ferie, kan man med lave en frisk plan, der tager udgangspunkt i, hvad der hidtil har fungeret, og hvad der skal laves om for at opnå mere effektivitet.

Ved at have en grundig snak forinden, tillader man medarbejderen at få luftet sine tanker, afslutte arbejdet mentalt så de kan komme retur med helt friske og nyopladede batterier.

Jeres forretning er vores fokus

Vores fokus kan være på en enkelt proces eller på flere processer, alt efter behovet i netop jeres virksomhed. Vi dokumenterer jeres arbejdsprocesser, samtidig med at vi er forretningskritiske. På den måde kan I anvende dokumentationen til at sikre en optimal implementering i nye processer såvel som forandring af nuværende processer.

Kontakt os på telefon 70 25 95 35 eller via vores formular for at tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer med at blive mere effektive via forenkling.

Referencer

Kontakt os

I er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 70 25 95 35, eller via formularen herunder: