Få optimeret processerne

Enkle forretningsprocesser kan være med til at øge effektiviteten i jeres virksomhed. Har I ikke en medarbejder, der kan varetage økonomi- eller processservice delen for virksomheden, så kan vi være behjælpelige.

Vi implementerer de gode processer i jeres virksomhed, så I kan fokusere på virksomhedens vision og udvikling.

Vi er løsningsorienteret, og vores mål er, at processerne hos jer skal være så enkle og effektive, som muligt. På den måde undgår man frustrationer hos medarbejderne og opnår de bedste arbejdsprocesser.

Service inden for flere felter

Som virksomhed kan I have behov for flere forskellige former for økonomi- eller processservice. Vi varetager udviklingsopgaver inden for budget, regnskab, forvaltning og økonomistyring, så I nemt kan klare driften til ug.

Har I brug for en aftale med:

  • løbende proces- og økonomiservice med en fast dagsorden
  • en månedlig gennemgang af virksomhedens økonomi
  • en vurdering af virksomhedens fremtidige udvikling samt drøfte hvilke processer, der skal ændres for at opnå den bedste udvikling
  • fastlæggelse af helt konkrete mål og metoder for at nå dertil
  • effektiv involvering af medarbejdere i virksomhedens fremtidige udvikling
  • konstante opfølgninger på de ændringer, der er iværksat i virksomheden

Så har vi erfaring til at varetage processen. Vi sætter os ind i jeres virksomhed og alle forretningsaktiviteterne for at sikre, at vi sætter ind alle de rigtige steder. På den måde kan vi også skræddersy en løsning til jer. Vi oplever ofte, at virksomhedens udfordringer, er andre udfordringer end dem, de selv er opmærksomme på. Her er vores fordel, at vi kommer med friske øjne og en ny vinkel til virksomheden.

Kontakt os for optimal service

Med en baggrund som både revisor og regnskabschef tilgår vi opgaverne og udfordringerne med en anden indgangsvinkel. Det medfører, at vi kan komme med en løsning, der ofte differentiere sig fra andre virksomheder. Vi tænker i kreative og effektive løsninger.

Kontakt os på telefon 70 25 95 35 eller via formularen. Sammen finder vi en aftale med proces- og økonomiservice som er skræddersyet jeres virksomhed og udfordringer.

Referencer

Kontakt os

I er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 70 25 95 35, eller via formularen herunder: