Få synliggjort jeres udfordringer

Som virksomhed får man den nemmeste hverdag ved at have klare aftaler om, hvem der gør hvad samt hvornår. Men de fleste medarbejdere bliver ikke motiveret af lange manualer. Vi kommer derfor med en mere kreativ tilgang til processerne, hvor vi med grafiske præsentationer giver jer en fælles forståelse for processerne. Samt for hvad der ikke skal gøres. Vores grafiske løsninger tilpasses jeres virksomhed. Vi har bl.a. tidligere printet et datahjul som musemåtte, så alle medarbejdere altid havde det lige ved hånden.

I de fleste virksomheder findes der en masse skjult viden. Vores formål er at få denne viden frem i lyset, så hele virksomheden kan nyde godt af det og kerneviden kan deles ud på flere.


Der kan være flere situationer, hvor en virksomhed har brug for ekstern hjælp til at synliggøre deres processer. Det kan blandt andet være at virksomheden:

  • løbende har mange nye medarbejdere, der skal instrueres i virksomheden
  • har en række ældre medarbejdere, der skal overdrage deres viden, inden de tager på pension
  • skal forberede sig på salg inden for de næste 10 år
  • skal have implementeret nyt it- eller økonomisystem
  • har en kompliceret registreringsstruktur, hvor helt korrekte data er vigtige

Opnå mere effektivitet

Med en synlig arbejdsgang sikrer I at jeres medarbejdere ikke er i tvivl om deres processer, og på den måde opnår man mere effektivitet.

Vi er med, uanset om det er hele organisationen eller et lille team, der skal have synliggjort deres processer. Vi har altid virksomhedens mål og vision for øje, når vi finder frem til en god løsning for jer.

Med en baggrund som både revisor og regnskabschef agerer vi professionel problemknuser på en unik måde. Vi har en frisk indgangsvinkel til at undersøge virksomheders udfordringer. Vi har også en kreativ måde at implementere løsningerne hos jer. Vores kreative måde er vigtig for at undgå frustrationer hos medarbejderne.

Benytter medarbejderes kompetencer

Når vi arbejder på at synliggøre diverse processer hos jer, er det altid med tæt involvering af medarbejderne. Det er dem, der sidder med udfordringerne i hverdagen, så de har ofte gode indspark, som kan bruges i vores proces. Vi udnytter derfor jeres dygtige medarbejderes kompetencer til effektivt og hurtigt at finde den optimale løsning.

Ved at involvere medarbejderne giver vi dem også en vis form for ansvarsfølelse omkring implementering af nye arbejdsgange og processer. Derudover sikrer man også, at medarbejderne ikke har følelsen af at få trukket noget nyt ned over hovedet og hele tiden er opdateret på den nye proces. Det giver den bedste forudsætning for implementering og synliggørelse af processerne.

Vi har fokus på virksomheden

Inden implementering eller præsentation benytter vi os af en analyse af virksomhedens hidtidige resultater og behov for videreudvikling.

Det benytter vi til at lave en prioritering af fremtidige opgaver ud fra fremtidig investering og udbyttet af dette.

Vi har blandt andet hjulpet følgende virksomheder med at synliggøre og strukturere arbejdsprocesser, med grafiske præsentationer:

  • DSB
  • Forsvarskommandoen
  • Forsvaret Materiel Tjeneste
  • Region Hovedstaden
  • Coop Danmark A/S

Kontakt os på telefon 70 25 95 35 eller via formularen på siden her for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed til at blive mere effektiv.

Referencer

Kontakt os

I er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 70 25 95 35, eller via formularen herunder: