SMAGSPRØVE?

I køber normalt en vare, fordi I ved, at I har brug for den. Har I brug for os? Kom nysgerrigheden til livs, og få en gratis smagsprøve på, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

For at give en smagsprøve på, hvad vi kan gøre for din virksomhed, må vi kende jer nærmere. Lad os mødes og introducer os til jeres historie, hverdag og barrierer for, at I kan blive endnu bedre.

Smagsprøven er uforpligtende, men kan både give et indtryk af vores arbejde for jer og  belyse områder, hvor din virksomheds effektivitet kan optimeres.

I et efterfølgende fortroligt samarbejde kan vi definere opgaven, komme med målrettede løsningsforslag til optimering og effektivisering af områder, og efterfølgende være udførende eller agere projektleder.

Ikke lange forløb, men agil og effektiv kommunikation. Alt foregår naturligvis i tæt samarbejde med jer og jeres relevante medarbejdere.

Få inspiration til hvad vi kan tilbyde din virksomhed under ”Ydelser”.

Forløbet ser ofte således ud:


HVILKEN SMAGSPRØVE?

Smagsprøven kunne være en regnskabs-, drifts-, kunde-, produktanalyse eller noget helt andet. Smagsprøven er ikke en stor opgave, men vil typisk tage en 1/2 dags tid.

Vi har gennem tiden rådgivet for en lang række af store eller mindre service- og produktionsvirksomheder, både offentlige og private. Alle havde det tilfælles at de ønskede en bedre gennemsigtighed til at forbedre hverdagens styring for såvel ledelse som medarbejdere.

Kontakt os for at se hvor meget vi sammen kan opnå. Kontakt os på telefon 70 25 95 35 eller via vores formular.

© Copyright -