ERFARING = MANGE ØKONOMISYSTEMER

Uanset jeres valg af system – så er de alle bygget op på samme måde og er baseret på det dobbelt bogholderis princip. Men der er helt sikkert også muligheder for optimeringer her – men ikke nødvendigvis den største udfordring. 

Rådgivning vil forudsætte en baggrund og erfaring med mange forskellige økonomisystemer og implementeringer af nye systemer. Til tider er der også behov for omdirigering af manuelle ”dataflow” fra fødesystemer til automatisk processer.

Det vigtige punkt i en optimering eller implementering af et nyt system er altid en synliggørelse af opgave/dataflow i processen inden, man går i gang med digitaliseringen.

Erfaringen som rådgiver omfatter mange systemer og opsætninger. SAP og SAP 4/HANA er også absolut hjemmebane.

NYE SYSTEMER – NYE MEDARBEJDERE

Alle økonomisystemer giver et behov for vidensdeling blandt brugerne af systemet og de personer, der skal levere informationer til systemet.

Til tider er det ikke kun brugen af systemet, der er interessant, men mere samspillet mellem virksomhedens processer og registreringsstruktur.

Som rådgiver bliver man derfor ofte bedt om at lave en samlet introduktion til et eller flere systemer, deres samspil og data- og rapporteringsstrukturen. En introduktion, som omfatter systemmuligheder, registreringsstruktur, rapporteringsbehov og tager højde for revisionens krav til sikkerhed i processerne.

I oplever måske

  • generelle procesfejl, der skal rettes op og ændres i hverdagen
  • rapportering, der mangelfuld på grund af, at det er ud over systemets standardrapport
  • en svær registreringsstruktur, der giver data, der ikke afspejler hverdagens opgaver
  • arbejdsgange, der er besværlige og tunge, svære at forstå og derfor kun af udføres af de få

Det er vigtigt at få rettet dette, for at kunne bruge virksomhedens rapportering

Kontakt os for at få den optimale brug

Har I allerede implementeret et system, men mangler at forklare medarbejderne, hvordan det passer ind i jeres forretningsaktiviteter?

Skal I til at implementere et økonomisystem og vil sikre jer at processen bliver optimal?

Eller støder I blot på udfordringer mellem jeres nuværende system og jeres forretning?


Så kan vi hjælpe jer til at forenkle og effektivisere hele processen. Kontakt os på telefon 70 25 95 35 eller via vores formular. Så tager vi en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe jeres virksomhed.

Referencer

Kontakt os

I er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 70 25 95 35, eller via formularen herunder: