Ekspert i SAP

Vi har mere end 23 års erfaring med ERP-systemet (Enterprise Resource Planning) SAP. SAP er et økonomisystem flere virksomheder, både større og mindre, vælger at implementere. Vi har erfaring i praktisk opsætning, såvel som tilpasning og daglig brug af SAP.

Vi har derfor ekspertviden i forbindelse med brugen af SAP, som rapportering, etablering af forståelse for systemet samt optimering af systemets processer, så de er tilpasset virksomheden.

Gennem vores mange års erfaring har vi en stor forståelse for alle SAPs moduler. Vi kan derfor hurtigt finde frem til, hvilke moduler, der passer til netop jeres virksomhed. På den måde kan vi, i samarbejde med jer, finde en tilpasset og optimal løsning.

Vi har hjulpet flere virksomheder og offentlige instanser med at implementere eller optimere deres brug af SAP. Vi har blandt andet hjulpet:

  • DSB
  • Forsvarskommandoen
  • Forsvaret Materiel Tjeneste
  • Region Hovedstaden
  • Coop Danmark A/S

Erfaring med flere økonomisystemer

Ud over at have arbejdet med SAP siden 1996, har vi også erfaring med andre ERP/økonomisystemer.

Har vi ikke allerede erfaring med det system, I ønsker at implementere, har vi ressourcerne til at sætte os ind i det. Med en baggrund som både revisor og regnskabschef har vi en vinkel til økonomi, som medfører at de fleste økonomisystemer falder os naturligt. Så I skal ikke tøve med at kontakte os, hvis I skal have implementeret et nyt økonomisystem, om end det er SAP eller ej.

Uanset udfordringen er vi behjælpelige

Vi har gennem tiden oplevet de fleste udfordringer med SAP, der kan opstå. Derfor er ingen udfordring for stor eller lille, til at vi tager den op.

I oplever måske, at medarbejderne ikke kan trække de rapporter, der er optimale for opgaven, da det er ud over systemets standardrapport.

I oplever måske, at en kompliceret registreringsstruktur medfører, at dataene ikke afspejler hverdagens opgaver.

I oplever måske, at medarbejderne finder processerne besværlige og tunge, og derfor er længe om at forstå og benytte systemet.

Som professionel problemknuser kan vi løse alle de udfordringer, I skulle støde på samt optimere jeres arbejdsprocesser, så jeres medarbejdere bliver mere effektive i deres arbejdsgange.

Kontakt os for at få den optimale brug

Har I allerede implementeret et system, men mangler at forklare medarbejderne, hvordan det passer ind i jeres forretningsaktiviteter?

Skal I til at implementere et økonomisystem og vil sikre jer at processen bliver optimal?

Eller støder I blot på udfordringer mellem jeres nuværende system og jeres forretning?


Så kan vi hjælpe jer til at forenkle og effektivisere hele processen. Kontakt os på telefon 70 25 95 35 eller via vores formular. Så tager vi en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe jeres virksomhed.

Referencer

Kontakt os

I er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 70 25 95 35, eller via formularen herunder: