ERFARING MED MANGE ØKONOMISYSTEMER

Vores rådgivererfaring indbefatter mange systemer og opsætninger. Blandt andet er vi eksperter i SAP og SAP 4/HANA med 23 års erfaring. SAP er et økonomisystem, flere virksomheder vælger at implementere. Vi har erfaring i praktisk anvendelse, tilpasning, opsætning af rapporter og underviser derfor også økonomimedarbejdere i at bruge systemet mere effektivt.

Uanset jeres valg af system – så er alle bygget op på samme måde og er baseret på det dobbelte bogholderis princip. Der er dog altid mulighed for optimering, hvilket vi har stor erfaring med.

Det er vores erfaring, at der før en optimering eller implementering af et nyt system altid er brug for en synliggørelse af opgave/dataflow i processen, inden man går i gang med digitaliseringen. Til tider er der også behov for ændring af manuelle dataflow til automatiske processer.

NYE SYSTEMER – NYE MEDARBEJDERE

Alle økonomisystemer giver et behov for vidensdeling blandt brugerne af systemet og skaberne af systemet. Ofte er det dog mest interessant at dykke ned i samspillet mellem virksomhedens processer og registreringsstruktur.

Som rådgiver bliver man tit bedt om at lave en samlet introduktion til et eller flere systemer, deres samspil og data- og rapporteringsstrukturen. En introduktion som omfatter systemmuligheder, registreringsstruktur, rapporteringsbehov og tager højde for revisionens krav til sikkerhed i processerne.

I oplever måske:

• generelle procesfejl, der skal rettes op og ændres i hverdagen

• rapportering, der er mangelfuld, fordi standartrapporten ikke dækker behovet

• en svær registreringsstruktur med data, der ikke afspejler hverdagens opgaver

• arbejdsgange, der er besværlige, tunge og svære at forstå og derfor kun udføres af få

Det er vigtigt at rette, for at kunne bruge virksomhedens rapportering.

Kontakt os for at få den optimale brug

Har I allerede implementeret et system, men mangler at forklare medarbejderne, hvordan det passer ind i jeres forretningsaktiviteter?

Skal I til at implementere et økonomisystem og vil sikre jer at processen bliver optimal?

Eller støder I blot på udfordringer mellem jeres nuværende system og jeres forretning?


Så kan vi hjælpe jer til at forenkle og effektivisere hele processen. Kontakt os på telefon 70 25 95 35 eller via vores formular. Så tager vi en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe jeres virksomhed.

© Copyright -