SYNLIGE OG VELKENDTE PROCESSER

Man får altid den nemmeste hverdag ved at have klare aftaler om, hvem der gør hvad hvornår og ikke mindst hvorfor. Der kan være flere situationer, hvor en virksomhed har brug for ekstern hjælp til en ekstra indsats til at synliggøre deres arbejdsgange. Det kan blandt andet være når virksomheden:

• løbende har mange nye medarbejdere, der skal instrueres i virksomheden

• har ældre medarbejdere, der skal overdrage deres viden, inden de går på pension

• skal forberede sig på salg indenfor de næste 10 år

• skal være klar til en nem implementering af et nyt it- eller økonomisystem

• har en kompliceret registreringsstruktur, men alligevel skal sikre korrekt registrering

Implementeringen afhænger af den måde, de enkelte medarbejdere instrueres på. De færreste medarbejdere motiveres af lange manualer. Det vægter derfor tungt, til tider at være mere kreativ i valget af synliggørelsen af processerne, hvor man med grafiske præsentationer kan give alle en fælles forståelse for arbejdsgangene.

Ofte er det en fysisk grafisk løsning, når ikke alle medarbejdere synes, at IT er det nemmeste, når resultatet af dagens handlinger skal registreres. Løsningen kan være store datahjul til væggen eller som musemåtte på lagre og værksteder, så alle medarbejdere altid har de nødvendige oplysninger synligt og tæt på.

I de fleste virksomheder findes der en masse skjult viden. Vi tilbyder vores ekspertise til at få denne viden frem i lyset, så hele virksomheden kan nyde godt af det, og kerneviden kan deles ud på flere.

OPNÅ MERE EFFEKTIVITET

Med synlige og forenklede arbejdsgange sikrer I, at jeres medarbejdere ikke er i tvivl om deres opgaver. Overblik gør altså medarbejdere mere effektive og ofte mindre stressede. Det gælder uanset om, det er hele organisationen eller et lille team.

BRUG MEDARBEJDERNES KOMPETENCER

En synliggørelse af processer forudsætter altid en stærk involvering af virksomhedens egne medarbejdere. Medarbejderne sidder med udfordringerne i hverdagen, og det gælder derfor om at inddrage deres kompetencer til effektivt og hurtigt at finde den optimale løsning.

Udover at medarbejdernes viden er nødvendig, giver medarbejdernes indvirke i udviklingen dem en naturlig motivation for resultatet og fremtiden.

Jeres praktiske viden fra hverdagen i sammenspil med rådgiverens erfaringen og ekspertise, i at synliggøre og forenkle processer på rette vis, vil give effektive resultater.

VI HAR FOKUS PÅ DIN VIRKSOMHED

Hvilke processer, der skal indgå i opgaven, afhænger af jeres viden og evt. jeres ønsker om synliggørelse. Alle virksomheder er forskellige. Nogle områder er mere eller mindre komplekse, og i nogle virksomheder er udskiftning af medarbejdere højere end andre. Uanset hvilken branche I opererer i, eller hvilken størrelse virksomhed I har – privat eller offentlig – så kan vi hjælpe jer. Det kræver tid og energi at udvikle en virksomhed, mens I stadig har fokus på hverdagens arbejdsopgaver. Derfor er det vores fornemmeste opgave at give jer den ekstra tid, energi og kompetence gennem forenkling af processer til at målrette og effektivisere din virksomhed.

Vores arbejde er derfor detaljeorienteret og skræddersyet til netop din virksomhed. Se hvilke andre virksomheder vi har hjulpet med processer igennem tiden på siden Virksomheder.

Kontakt os på telefon 70 25 95 35 eller via formularen på siden her for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed til at blive mere effektiv.

© Copyright -