Om os

Simplify A/S er en privat virksomhed og etableret af Lene Stevnsborg. Med mere end 30 års erfaring som revisor og økonomi-, regnskabs og finansiel chefer forenkler Simplify succesfuldt hverdagen for ledelse og medarbejdere i etablerede danske virksomheder. Vi er eksperter i SAP og alle andre økonomisystemer. Derudover er vi eksperter i synliggørelse af virksomhedens sammenhænge mellem aktivitet og økonomi, ansvar og proces, daglige opgaver og registreringsstruktur samt optimering af arbejdsgange på tværs af afdelinger.

Vi har en klar mission, om at din hverdag skal være så enkel og effektiv som mulig.

Vi tror på, at viden om virksomhedens indre sammenhænge og mål kombineret med synlige arbejdsgange giver de bedste forudsætninger for en enkel hverdag.

Vores vision er at inspirere alle virksomheder til at arbejde effektivt med målretning og forenkling som en prioritet i hverdagen.

Vi har succes, når din virksomhed har succes. Vi arbejder seriøst og fortroligt med at skabe produktivitet, effektivitet og overblik i din virksomhed. Vi er passionerede og skarpe til at gennemskue komplekse problemstillinger og formidle dem til jer på enkel og målrettet vis.

FREMADRETTET RÅDGIVNING

I har den daglige opgave med at drive en forretning i konstant udvikling. Vi kan hjælpe jer med at skabe den ekstra tid og energi, der kræves for at have en effektiv virksomhed hvor udvikling ikke går i stå, selv når I har travlt i hverdagen og ikke kan holde fokus på udviklingen.

STOR FAGLIG VIDEN

Løsningerne er baseret på jeres udfordringer og på faglig viden fra mange års erfaring.

Efter mange år i feltet, er vi meget bevidste om, at det ofte handler om at motivere samtlige medarbejdere. De skal rydde op i deres ineffektive rutiner og få en fælles forståelse for, hvad der er værdiskabende for virksomheden.

FOKUS ER JERES VIDEN

Missionen er, at arbejdsgange skal være så enkle at forstå, som overhovedet muligt. Vi tror på at VIDEN, vilje og lyst er med til at drive en virksomhed til gode resultater og vækst.

Vi hjælper jer med at bringe viden, vilje og lyst frem i jeres medarbejdere, så de kan være med til at løfte virksomheden. Det gælder om at prioritere tid og ressourcer gennem forenkling, så I bliver mere effektive og klar til bedre resultater, både på kort og lang sigt.

Kontakt os på telefon 70 25 95 35 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed til at blive mere effektiv og værdiskabende.

© Copyright -