EN OPTIMERET ØKONOMISTYRING

Enkle processer for økonomistyring kan være med til at øge effektiviteten i jeres virksomhed. Har I ikke en medarbejder, der er ansvarlig virksomhedens økonomistyring, så har i muligheden for at få tilført den ekstra viden i de timer, I lige netop er brug for.

En del af økonomistyringen er en implementering af de gode processer i jeres virksomhed, så I nemmere kan fokusere på virksomhedens udvikling fra dag til dag og på den lange bane.

Vores indsats er tilpasset og løsningsorienteret, og målet er, at processerne hos jer skal være så enkle, effektive og målrettede, som muligt. En del af økonomistyringen er undervisning og beskrivelse af processerne, så jeres nye egne medarbejdere kan overtage.

På den måde undgår man frustrationer hos medarbejderne, og opnår de bedste resultater her og nu.

SERVICE INDEN FOR FLERE FELTER

Servicen omfatter udviklingsopgaver inden for budget, regnskab, forvaltning og økonomistyring, så I nemt kan bevare overblikket over driften i hverdagen.

Har I brug for:

  • løbende bogføring og afstemninger
  • en tilpasning af kontoplan og andre strukturer i registreringerne
  • løbende opfølgning, hvor budget og realiserede tal sammenlignes
  • en månedlig gennemgang af virksomhedens økonomi med faste punkter
  • et budget, der er baseret på jeres konkrete aktiviteter og likviditet og estimater
  • model for styring af igangværende projekter
  • nøgletal til daglig drift (salg pr. dag/produkt, indtjening pr. opgave, træk på kreditten)
  • Et grundlag for bevilling af yderlig finansiering, fordi I er underfinansierede
  • Et datagrundlag at skaffe finansiering på i forbindelse med udvidelse af forretningsområder og eller investeringer

Vi har erfaringen til at skabe redskaberne. Vi sætter os ind i jeres virksomhed og alle forretningsaktiviteterne for at sikre, at vi sætter ind alle de rigtige steder. På den måde kan vi skræddersy en løsning til jer, som I kan overtage.

LAD OS HJÆLPE MED OPTIMERET STYRING

I søger en hjælp, der forstår jeres virksomhed og interesserer sig for den – også på andre tidspunkter, end når der skal aflægges regnskab. Mange års erfaring i at bringe virksomheder fremad på basis af en bedre viden og et bedre flow indgår som et væsentligt element i rådgivningen om optimeret styring. Vi interesserer os for jeres virksomhed med al indsamlet erfaring.

I får derfor en løsning, der ofte adskiller sig fra standardløsninger, men uden at være ekstreme – blot meget fokuseret på jeres organisation og medarbejdere. Og selvfølgelig altid med fokus på både enkle, kreative og effektive løsninger.

© Copyright -